Kurser

 

OBS! Vi ser gärna att du är fullvaccinerad.

Prova på

2 april 2023 hos Trolldansarna! Är du nyfiken på tango eller vill få influenser från tangon i din fox så kom till Trolldansarna den 2/4!

sdagar, steg 1. 18.00–19.30, steg 2. 19.45–21.15

Steg 1: (Grundkurs/steg 1, vintern 2023, genomförs vid tillräckligt många elever.) Mer info kommer  18.:00-19.30

Den här kursen är till för dig som vill lära dig eller fortsätta att jobba med grunderna i argentinsk tango. Inga förkunskaper krävs. Vi arbetar mycket med att föra och följa, hållning och omfamning. Under kursens gång kommer vi att prova på bl.a. ångrasteg, korset, olika varianter av ochos och enkla giros. Vi rekommenderar att du även deltar vid praktikor för att kunna utveckla din dans.

 

Steg 2: (genomförs vid behov/efter önskemål)

Den här kursen är till för dig som känner dig trygg med grunderna och vill fortsätta att slipa på detaljerna. Du börjar få bra balans och försöker anpassa din dans till musiken. Vi arbetar mycket med teknik och tempoväxlingar. Under kursens gång kommer vi bl.a. att prova på sacadas, boleos och dekorationer. Vi rekommenderar att du även deltar vid praktikor samt går kurser för externa lärare för att kunna utvecklas och hänga med i turerna.

 

 

Anmälan till Elisabet Ritzen,

elisabet.ritzen@sca.com

 

Parvis anmälda har förtur eftersom vi strävar efter jämna par på våra kurser. Dock tas singelanmälda givetvis in i turordning. Frågor om resp kurs, ring Elisabet Ritzen 070-205 47 88